In opdracht van de gemeente Etten-Leur heb ik de verantwoordelijkheid gekregen voor het ontwikkelen van de vraagwijzer content. Dit project omvatte de creatie van twee informatieve video’s en een uitgebreid grafisch pakket dat ge├»ntegreerd kon worden in diverse communicatiemiddelen die betrekking hebben op de vraagwijzer.

Mijn taak was om hoogwaardige videocontent te produceren, die niet alleen informatief was, maar ook de doelgroep van de vraagwijzer kon aanspreken en betrekken. Deze video’s werden ontworpen om de werking en het doel van de vraagwijzer helder over te brengen aan de inwoners van Etten-Leur en andere belanghebbenden.

Daarnaast heb ik een veelzijdig grafisch pakket ontwikkeld dat als visuele ondersteuning diende voor alle vraagwijzer-gerelateerde communicatie-uitingen. Dit grafische pakket omvatte diverse elementen, zoals logo’s, pictogrammen, infographics en andere visuele hulpmiddelen, die een consistent en herkenbaar beeld van de vraagwijzer presenteerden in verschillende communicatiekanalen, zoals brochures, websites en sociale media.

Het resultaat van dit project was een uitgebreide set van hoogwaardige content die de gemeente Etten-Leur in staat stelde om de vraagwijzer effectief te promoten en de juiste informatie over te brengen aan de doelgroep. Hierdoor kon de gemeente haar dienstverlening verbeteren en haar inwoners en belanghebbenden beter van dienst zijn.