fbpx

Over ons

Wie zijn wij

Wij zijn
Infinity Producties

Infinity Producties is ontstaan in 2019. Wij merkte dat er vanuit de markt veel vraag was naar betaalbare profesionele video’s. Infinity Producties biedt hierin veel verschillende diensten zoals. Bedrijfsvideo’s, aftermovies, drone video’s en animaties. Ook werken wij mee aan diverse andere projecten. waarin wij de dynamische rol van camera, edit tot producties op ons nemen. 

Over onsInfinity Producties is een jong en dynamische onderneming met het doel professionele videos te realiseren. Wij richten ons met name op kleine, startende ondernemingen en particulieren. Wij brengen deze ondernemingen op een professionele manier in beeld. Het hoofddoel van Infinity Producties is actief blijven op de markt en door kwaliteit het verschil te maken. Naast het maken van onze eigen videoproducties werken wij ook op zzp basis mee aan diverse andere projecten, wij vervullen hierin een dynamische rol, van camera, edit tot productie.

Jeroen van der Straten
Eigenaar
Competenties

Wij ontwerpen video's met een duidelijk verhaal, een beeld zegt namelijk meer dan duizend woorden.

Wij maken video's met een duidelijk verhaal.Wij maken video's met een duidelijk verhaal.Wij maken video's met een duidelijk verhaal.
35
Works completed
258
Followers
3033
reviews
23500
Views

Deze klanten gingen u voor
Bent u de volgende?

Top