Kwaliteit boven alles
Maatwerk
Drone
Motion Graphics
Kwaliteit boven alles
In ons werk maken we gebruik van professionele camera's, lenzen en belichting, en andere opnameapparatuur.

Onze focus ligt op kwaliteit, en daarom gebruiken we professionele apparatuur om hoogwaardige resultaten te leveren aan onze klanten. Met geavanceerde camera’s, lenzen en belichtingsapparatuur vangen we elk detail en creëren we verbluffende beelden die aan uw verwachtingen voldoen. Uw tevredenheid staat bij ons voorop, en onze professionele uitrusting is cruciaal om de beste resultaten te bereiken.

Maatwerk
Wij leveren maatwerk videocontent die uw boodschap effectief en onderscheidend communiceert.

Bij ons draait alles om maatwerk in video’s die uw boodschap effectief communiceren, of het nu gaat om bedrijfspresentaties, marketing of productdemonstraties. Met geavanceerde apparatuur creëren we unieke, visueel aantrekkelijke videocontent die blijft hangen. Onze focus ligt op uw tevredenheid, en we streven ernaar om uw verhaal op een gedenkwaardige manier te vertellen en uw merk te onderscheiden in de digitale wereld.

Drone
Vlieg hoger met onze drone expertise

we beschikken over geavanceerde drone-technologie en een officieel certificaat voor professioneel gebruik. Onze drones stellen ons in staat om adembenemende luchtfoto’s en -video’s te maken voor een breed scala aan toepassingen, van landschapsfotografie tot vastgoedmarketing en inspecties op hoogte. Ontdek de nieuwe dimensie van visuele content met onze deskundige drone-services.

Motion Graphics
Motion Graphics: de kunst van dynamische visuele expressie voor het vertellen van boeiende verhalen en het versterken van Merkidentiteit.

Motion graphics, de kunst van bewegende beelden en grafische vormgeving, opent de deur naar creatieve expressie en visuele verhalen die verder gaan dan stilstaande afbeeldingen. Onze motion graphics diensten brengen uw concepten tot leven door dynamische animaties, overgangen en effecten toe te voegen. Of het nu gaat om het versterken van uw merkidentiteit, het uitleggen van complexe ideeën of het creëren van boeiende marketingcontent, motion graphics bieden een veelzijdig en impactvol medium. Met behulp van geavanceerde software en ontwerptechnieken zetten we uw visie om in levendige, bewegende beelden die uw publiek vastgrijpen en betoveren. Ontdek de kracht van motion graphics en breng uw verhaal tot leven met een visuele flair die blijft hangen.

Infinity Producties is mijn reactie op de groeiende vraag naar mijn audiovisuele vaardigheden

Na het afronden van de studie audiovisueel specialist (MBO), begon ik te merken dat er een groeiende vraag was vanuit de markt voor mijn vaardigheden. Deze positieve respons bracht mij in 2019 op het idee om mijn eigen onderneming, Infinity Producties, op te richten.

Terwijl ik mijn opleiding voortzette in Communicatie & Multimedia Design (HBO), bleef ik mijn onderneming ontwikkelen en bouwde ik een waardevol netwerk op. De minor in ondernemerschap bood mij de kans om actief te werken aan de groei van mijn bedrijf.

Nu, na het succesvol afronden van mijn studie, ben ik vastbesloten om me volledig te richten op mijn eigen onderneming. Naast de diensten die ik aanbied via Infinity Producties, ben ik ook beschikbaar als freelancer en werk ik mee aan grootschaligere projecten. Dit stelt me in staat om mijn passie voor audiovisuele productie en creatieve communicatie maximaal te benutten.
Voor meer informatie en om mijn portfolio te bekijken, nodig ik u uit om een kijkje te nemen op mijn persoonlijke website:

Jeroen
van der
Straten

Jeroen van der Straten